Ook al mag je momenteel niet bij ons in de club komen sporten, dan wil dat natuurlijk niet zeggen dat je stil hoeft te gaan zitten!
Zoals jullie inmiddels van ons gewend zijn, gaan wij er weer alles aan doen om jullie in beweging te houden!

Buiten trainingen

Na lang overleg met de gemeente hebben we goed nieuws te horen gekregen!

Gelukkig kunnen en mogen de hardlooptrainingen nog gewoon doorgaan! Wel in een iets aangepast format, maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk!

Ook de BOOTCAMP mag nog gewoon plaatsvinden, dus meld jezelf snel aan voor jouw training via de app! Bij veel animo, gaan we kijken of we het buitenrooster uit kunnen breiden.

Helaas is het momenteel niet toegestaan om andere lessen aan te bieden, ook niet op de parkeerplaats.

Materialen lenen

Wil jij als lid thuis aan de slag met onze sportmaterialen? DAT KAN! Stuur snel een mailtje naar fit@halderbergevitaal.nl  en geef aan wat je wilt lenen in deze periode van thuis workouts.

Wij willen iedereen natuurlijk zoveel mogelijk voorzien van materialen, dus maak een keuze in wat je wilt: ga je voor een spinningbike, dan kun je niet óók nog een pumpset lenen.
Probeer óók aan anderen te denken, dus werk zoveel mogelijk samen met de spullen binnen het huishouden/familie.

Spinningsbikes worden deze week thuis geleverd, overige materialen kun je zelf ophalen aan De Lange Meeten 6a, bij Halderberge Vitaal.
Let op: de materialen zijn alleen voor gebruik binnenhuis en de spinningbikes worden alleen geplaatst op de begane grond.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Workouts

Uiteraard zijn al onze workouts al terug te vinden via de community in onze app, dus je kunt direct aan de slag! Ook via ons YouTube-kanaal staan een aantal lessen openbaar.

Via je app kun als lid ook naar de button “Workouts”! Hier staan een hele hoop trainingen die je prima vanuit huis kunt volgen, met óf zonder materialen! Doe jij normaal gesproken hier in de club bijvoorbeeld FIT30 of bijvoorbeeld ABScore? Check dan zeker eens alle mogelijkheden via de workouts in je app, want er staan een heeeele hoop soortgelijke workouts in!

Via onderstaande link kun je heel veel toffe Les Mills Workouts vinden. Heb je thuis kinderen? Check dan ook zeker even het BORN TO MOVE gedeelte; lijkt op onze SUPER KIDS (Mini fit, Kids fit) lessen én is oprecht een heel tof fitnessprogramma speciaal geschreven voor kinderen!
https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts