Rooster

(Zomer)rooster Halderberge Vitaal 2020

Vanaf 1 juli gaat Halderberge Vitaal eindelijk weer open voor binnen lessen.

Zoals je ziet hebben we wekelijks 2 uur gereserveerd speciaal voor de 65+ sporters. Zij behoren tot de grootste risicogroep en daarom hebben wij 2 uur per week gereserveerd speciaal voor jullie. Mocht je je niet goed voelen in een fitnessruimte waar ook andere sporters aan de slag zijn, weet dan dat dit uur eventueel speciaal voor jullie is gereserveerd. Betekent dit dat je op een ander tijdstip niet kunt komen? Nee hoor, je bent overal van harte welkom! Maar zo kan iedereen kiezen waar hij of zij zich goed bij voelt!:)

Dit geldt ook voor de buitenlessen. Wellicht sport jij wel liever buiten, zolang het COVID-19 virus nog rond zweeft. Weet dat die optie er ook is én blijft zolang het nodig is!

Wij worden een soort hybride sportschool: Je kunt binnen komen trainen, buiten een les volgen, maar ook online blijven wij wekelijks workouts uploaden én zijn alle lessen nog terug te vinden zodat je vanuit huis ook prima kunt blijven sporten. Zo kan iedereen blijven sporten op de manier die voor jou goed voelt!

Lees het rooster goed door, check waar jouw training plaatsvindt én vergeet je niet aan te melden via de app (ook voor de fitness), website óf frontdesk.

Veel sportplezier,
Team Halderberge Vitaal

Van 1 juli tot en met 31 augustus 2020 gaat ons zomerrooster in.
Een overzicht staat hiernaast, maar kunt u ook hier downloaden.

Lees alles over onze Corona veiligheids regels

Ons wekelijkse actuele rooster