Categorieën: Strength

PWR

PWR! Is een full body POWER workout van 30 minuten op muziek uit de hardste stylen! Tijdens deze groepsles wordt er getraind met bodyweight, losse schijven én worden zowel kracht als cardio oefeningen gecombineerd. Heel je lijf komt binnen deze gave workout van een half uur aan bod: benen, billen, borst, armen, schouders en we sluiten af met onze core (buik & rug).

VOORDELEN VAN PWR!

Een van de beste dingen aan PWR! is dat het je functionele fitness verbetert, de conditie en kracht die je nodig hebt voor het alledaagse leven én dat je binnen een half uur klaar bent!

HOE FIT MOET IK ZIJN OM TE STARTEN MET PWR!?

Deze les is voor iedereen perfect op zijn of haar eigen niveau te volgen, want zowel voor de starter als de gevorderde sporter geeft onze trainer voldoende opties! We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint op de manier die goed is voor jou.
De instructeur leidt je door de workout en motiveert je als je dat nodig hebt. PWR! daagt je grenzen op een positieve manier uit en je boekt snel resultaten. Wedden dat je verslaafd raakt aan PWR!?

HOE VAAK PER WEEK MOET IK PWR! VOLGEN?

Voor de beste resultaten raden we je aan om 2 keer per week een soortgelijke workout te doen en deze training voor de beste resultaten af te wisselen met een andere training.

WAT MOET IK MEENEMEN?

Het enige wat je nodig hebt vanuit huis zijn comfortabele sportkleren, goede schoenen, een flesje drinken en een handdoek voor het zweten.

WANNEER KAN IK PWR! VOLGEN BIJ HALDERBERGE VITAAL?

Check het snel in ons rooster!

JA, IK WIL EEN GRATIS PROEFLES!

Mocht je meer willen weten over deze lessen, of wil je graag een keer meedoen? Laat het ons weten via onderstaande formulier en we kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!


  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bericht


  Mocht je op werkdagen binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen, is onze mail mogelijk in jouw spambox terecht gekomen.

  Neem deel aan de les

  PWR

  Les rooster

  PWR

  Vergelijkbare lessen