Categorieën: Functional

Senior Fit

Senior Fit is geschikt voor alle 55-plussers die graag willen bewegen en fit willen blijven. Onder leiding van een professionele instructeur wordt er persoonlijke aandacht en tijd voor u gemaakt. Iedere les zit vol met lekkere muziek en afwisselende bewegingen waarbij gewerkt wordt aan de conditie, kracht, evenwicht, lenigheid en coördinatie. De oefeningen worden met zorg, op een verantwoorde en geduldige manier, uitgevoerd.

EEN LEVEN LANG VITAAL MET SENIOR FIT!

Bewegen is gezond. Dat weet iedereen. Toch leiden we vaak een minder actief leven naarmate we ouder worden. Terwijl bewegen juist ook op leeftijd van groot belang is om ons lichaam fit en soepel te houden. Senior Fit bij Halderberge Vitaal draagt bij aan een goede zorg voor uw hart, longen, bloedvaten en spieren. Ook niet geheel onbelangrijk: Soepel zijn en blijven heeft een zelfstandig, onafhankelijk functioneren tot gevolg.

Een ander belangrijk aspect is dat de Senior Fit lessen in groepsverband worden uitgevoerd. Wellicht een interessante bijdrage aan uw sociale netwerk. Het sportieve karakter en het bewegen staan uiteraard centraal. Toch zult u ervaren dat de contacten met andere groepsleden ook voor de nodige gezelligheid kunnen zorgen!

En als iets als gezellig én leuk ervaren wordt, wil je dat vaker doen, tóch?!

WAT HEB IK NODIG VOOR SENIORFIT?

Alles wat je nodig hebt is comfortabele kleding en schoenen, een flesje water en een handdoek.

WANNEER KAN IK MEEDOEN?

Check het rooster.

GRATIS SENIOR FIT UITPROBEREN

Wij nodigen u graag uit voor een proefles Senior Fit bij Halderberge Vitaal!

Mocht u meer willen weten over Senior Fit, of wilt u graag een keer meedoen? Laat het ons weten via telefoonnummer 0165-201168 of via onderstaand contactformulier en we kijken wat de mogelijkheden voor u zijn!


  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bericht


  Mocht je op werkdagen binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen, is onze mail mogelijk in jouw spambox terecht gekomen.

  Neem deel aan de les

  Senior Fit

  Les rooster

  Senior Fit

  Vergelijkbare lessen