ZUMBA

ZUMBA

Wat is het ..

Zumba komt oorspronkelijk uit Colombia en betekent snel bewegen en lol hebben. Dit is precies hoe onze training eruit ziet. Je leert uitdagende dansmoves zoals heupbewegingen op Latijns-Amerikaanse feel good muziek. Dit staat garant voor veel plezier en is daarnaast ook nog eens ontzettend goed voor jouw lichaam. De fitnessoefeningen en danspassen op muziek zorgen ervoor dat je calorieën verbrandt, conditie opbouwt en gewicht verliest.

Waarom meedoen met Zumba?

Zumba heeft invloeden vanuit onder andere de salsa, samba en cumbia. Door de vele heupbewegingen worden jouw buik-, rug- en bilspieren getraind. Zumba werkt ook voordelig op jouw flexibiliteit en coördinatie. Dansen werkt bovendien sowieso gewoon ontspannend. Iedereen kan meedoen aan Zumba. De danspassen zijn laagdrempelig en worden ook steeds makkelijker, als je vaker oefent! De Zumba training heeft namelijk een herhalend karakter! Elke les is weer een feestje en je zult de zaal verlaten met een heerlijk, voldaan gevoel!

We beginnen de les met een warming- up. Hier doen we rustige en eenvoudige danspassen om de spieren op te warmen en om er vast in te komen. Tijdens de training wisselen we intensievere dansstijlen af met de minder intensieve dansstijlen en we sluiten altijd af met een cooling-down.
Onze instructeur vernieuwt de inhoud van de les regelmatig, zodat de danspasjes nooit gaan vervelen. Je kunt zo vaak als je wilt deelnemen aan een dance workout. De ZUMBA is ook heerlijk in combinatie met de SH’BAM. Zorg voor comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten!

Mocht je meer willen weten over deze lessen, of wil je graag een keer meedoen? Laat het ons weten via onderstaande formulier en we kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!


  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bericht


  Mocht je op werkdagen binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen, is onze mail mogelijk in jouw spambox terecht gekomen.

  Neem deel aan de les

  Zumba

  Les rooster

  Donderdag19:00 uur- 20:00 uur
  Neem deel aan de les

  Zumba

  Vergelijkbare lessen