SH’BAM

SH’BAM

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM ™. Deelnemers van de Les Mills Sh’Bam groepsles omschrijven de training als een feestje.

Fout bestaat niet, voel je vrij en laat je helemaal gaan in de energieke danspasjes. Het is net alsof je met vrienden in de club staat te dansen! De bewegingen zijn simpel en de training is goed vol te houden. Maar vergis je niet, na de training van een uur heb je er toch een echte cardio work-out opzitten! Tijdens Sh’Bam verbrand je veel calorieën en werk je aan je uithoudingsvermogen. Zo is Sh’Bam een goede keuze voor mensen die graag wat kilo’s willen afvallen.

Waarschuwing: de training werkt voor veel mensen verslavend! Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar supertoffe bewegingen.

WAAROM SH’BAM?

Tijdens de Sh’Bam training vliegt de tijd voorbij door de energieke en vrolijke vibes van de afwisselende liedjes met unieke danspassen. De training is voor iedereen toegankelijk. De bewegingen zijn simpel en iedereen kan ze leren. Ook als je al wel danservaring hebt, kun je in Sh’Bam een uitdaging zien. Je kunt je dan bijvoorbeeld op de techniek concentreren of proberen de bewegingen groter te maken. Onze trainers zijn inspirerend en moedigen je aan om even alles te vergeten en gewoon even lekker te dansen!

STARTEN MET SH'BAM?

Echt iedereen kan aan SH’BAM doen: ongeacht leeftijd of conditie. Je instructeur leidt je door simpele maar stoere dansmoves.

HOE VAAK KAN IK HET BESTE EEN SH'BAM WORKOUT DOEN PER WEEK?

Zo vaak als je wilt! We denken trouwens dat je niet meer zonder SH’BAM wilt na je eerste les!
Je kunt hem ook heerlijk combineren met een ZUMBA-les of iets meer high intensity bij bijvoorbeeld de PWR! of BODYSTEP!

IK HEB NOG NOOIT GEDANST, WAT ALS IK DE BEWEGINGEN NIET KAN?

Geen probleem! Fun staat voorop, dus maak er vooral je eigen feestje van! De bewegingen in SH’BAM zijn overigens super simpel, dus zelfs de meest onervaren danser zal ze in mum van tijd oppikken. Je instructeur moedigt je aan en inspireert je, zodat je heel relaxt voelt.

WANNEER KAN IK SH'BAM VOLGEN BIJ HALDERBERGE VITAAL?

Check het rooster!

IK WIL DIE GRATIS PROEFLES!

Mocht je meer willen weten over deze lessen, of wil je graag een keer meedoen? Laat het ons weten via onderstaande formulier en we kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!


  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bericht


  Mocht je op werkdagen binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen, is onze mail mogelijk in jouw spambox terecht gekomen.

  Neem deel aan de les

  SH’BAM

  Les rooster

  SH’BAM

  Vergelijkbare lessen