SH’BAM

SH’BAM

Wat is het ..

Maak kennis met simpele, maar geweldig leuke dance moves! Je hebt geen danservaring nodig om mee te doen met SH’BAM ™ . Deelnemers van de Les Mills SH’BAM groepsles omschrijven de training als een feestje.

Fout bestaat niet, voel je vrij en laat je helemaal gaan in de energieke danspasjes. Het is net alsof je met vrienden in de club staat te dansen! De bewegingen zijn simpel en de training is goed vol te houden. Maar vergis je niet, na de training van een uur heb je er toch een echte cardio work-out opzitten! Tijdens Sh’Bam verbrand je veel calorieën en werk je aan je
uithoudingsvermogen. Zo is Sh’Bam een goede keuze voor mensen die graag wat kilo’s willen afvallen. Waarschuwing: de training werkt voor veel mensen verslavend! Elke les is fun, uniek en afwisselend. Je instructeur leidt je door de eenvoudige, maar super toffe bewegingen.

Waarom meedoen met SH’BAM?

Tijdens de Sh’Bam training vliegt de tijd voorbij door de energieke en vrolijke vibes van de afwisselende liedjes met unieke danspassen. De training is voor iedereen toegankelijk. De bewegingen zijn simpel en iedereen kan ze leren. Ook als je al wel danservaring hebt, kun je in Sh’Bam een uitdaging zien. Je kunt je dan bijvoorbeeld op de techniek concentreren of proberen de
bewegingen groter te maken. Onze trainers zijn inspirerend en moedigen je aan om even alles te vergeten en gewoon even lekker te dansen!

Echt iedereen kan aan SH’BAM doen: ongeacht leeftijd of conditie. Je instructeur leidt je door simpele maar stoere dansmoves.

Zo vaak als je wilt! We denken trouwens dat je niet meer zonder SH’BAM wilt na je eerste les! Je kunt hem ook heerlijk combineren met een ZUMBA-les of iets meer high intensity bij bijvoorbeeld de BODYATTACK of BODYSTEP!

Geen probleem! De bewegingen in SH’BAM zijn super simpel, dus zelfs de meest onervaren danser zal ze in mum van tijd oppikken. Je instructeur moedigt je aan en inspireert je, zodat je heel relaxt voelt.

Mocht je meer willen weten over deze lessen, of wil je graag een keer meedoen? Laat het ons weten via onderstaande formulier en we kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!


Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht


Neem deel aan de les

SH’BAM

Les rooster

Dinsdag19:00 uur- 20:00 uur
Neem deel aan de les

SH’BAM

Vergelijkbare lessen