PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

Trainen met een Personal Trainer; dit is voor iedereen weggelegd, ongeacht wat je doelen zijn! Onze Personal Trainers zijn gemotiveerd om aan de slag met jouw persoonlijke doelen. Deze doelen hoeven niet per se op sportief gebied te liggen; dit kan ook zijn op het gebied van voeding, blessures/lichamelijke klachten, gewicht én ontspanning!

“Wij helpen onze klanten hun totale leefstijl te verbeteren zodat ze fitter en bewuster in het leven staan.”

Al onze Personal Training-abonnementen zijn dan ook zogenaamde all-in-abonnementen; inclusief minimaal 1 keer per week Personal Training en onbeperkt toegang tot al onze andere sportfaciliteiten zoals groepslessen (zoals spinning en Les Mills-lessen), small group trainingen (bijvoorbeeld FunXtion) en vrije fitness. Daarnaast zijn ook voedingsadvies, weegmomenten en coachmomenten inbegrepen.

Met een Personal Trainer kun je het wél!

Heb jij een stok achter de deur nodig, haal je je fitnessdoelen steeds niet, wil je effectiever of op bijzondere tijden sporten of is voor jou de uitdaging er snel af? Dan biedt een Personal Trainer dé uitkomst.

 ”Ik geef nooit op, dus jij geeft nooit op! Wij zullen koste wat kost jouw doelen behalen.” 

Personal Training is exclusief en betaalbaar

Denk jij dat Personal Training (PT) voorbehouden is aan ‘the rich and famous’? Dit is allang niet meer het geval. Ook voor jou is PT haalbaar en betaalbaar, terwijl je wél wordt behandeld als een VIP.

Wat is Personal Training?

Welk doel wil jij graag bereiken?

–  Afvallen of juist aankomen?
–  Sterker of fitter worden?
–  In shape komen?
–  Blessures verhelpen óf voorkomen?
–  Werken aan een gezonde levensstijl?

100% focus

Met een Personal Trainer doe je het niet alleen. Onze PT’er Lars of Marjon stelt een persoonlijk plan voor je op aan de hand van jouw doel(en) en begeleidt jou continu bij het sporten.

Je geeft nooit op

Onze Personal Trainers zijn volledig toegewijd om jouw doelen te realiseren. Hun motto: ”Ik geef nooit op, dus jij geeft nooit op! Wij zullen koste wat kost jouw doelen behalen.” Ze motiveren jou, zodat je net wat meer geeft dan wanneer je alleen zou sporten.

Flexibel

Wil je ’s ochtends om 6 uur sporten of komt ’s avonds laat je beter uit?
Wil je een half uur of 2 uur?
Lars of Marjon spreekt met je af wanneer het jou uitkomt en waar. Je trainingssessie kan ook buiten de club plaatsvinden, zoals in het bos of op de tennisbaan, maar net wat jouw wensen zijn!

Kwaliteit

Onze Personal Trainers zijn speciaal getraind voor PT en worden doorlopend geschoold. Ze hebben verstand van zowel sport en lifestyle als voeding.

Uitdagend

Personal Training biedt hele afwisselende sportsessies. Onze PT-er heeft veel ruimte, mogelijkheden en materialen om effectief te trainen. Zo kun je zomaar in een circuit terecht komen of een partijtje gaan boksen.

Persoonlijk

Je hebt een vaste Personal Trainer, waardoor hij of zij weet welke doelen je hebt, welke manier van trainen bij jou past en wat jouw grenzen zijn. Kun je nog meer geven? Misschien als je een andere houding aanneemt? Zet door en hou vol!
Je leert elkaar goed kennen en bouwt een band met elkaar op. Dat maakt Personal Training helemaal persoonlijk.

Of samen

Personal Training is bij ons natuurlijk mogelijk 1 op 1, maar ook 1 op 2 en zelfs 1 op 3. Wil jij dus PT doen met bijvoorbeeld je partner of met 2 vriendinnen, dan is ook dat mogelijk!

Wanneer kun je een sessie met een Personal Trainer boeken?

Je kunt bij ons op alle werkdagen en tevens zaterdag met een Personal Trainer van Halderberge Vitaal sporten op een tijdstip dat jou schikt. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan met één van onze PT’ers.

Durf jij de uitdaging aan? Wil jij gaan werken aan de beste versie van jezelf?!
Neem dan snel telefonisch contact op met 0165-201168 óf vul onderstaand formulier in!
Wij zorgen ervoor dat wij samen een persoonlijk plan gaan maken zodat jij jouw doelen zult halen!


  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bericht

  Mocht u op werkdagen binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen, is onze mail mogelijk in uw Spam-box terecht gekomen.

  Wat onze leden zeggen over..

  Personal Training