Move it by FunXtion

Move it by FunXtion

Wat is het ..

Wil je meer plezier in jouw trainingen of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Doe dan eens mee met onze FunXtion-lessen! Dit nieuwe trainingsconcept is een kleine circuitgroepstraining, waarbij je in 30 minuten alles uit jouw workout haalt.

Wil je veel calorieën verbranden en werken aan kracht, conditie, spieruithoudingsvermogen of ‘core strength’? Dat kan allemaal, want Move it by FunXtion heeft alles: Kettlebells, Power Bags, snelheidsdrills, boksen en nog zoveel meer. Met Move it wordt jouw fitnesstraining een ware sportbeleving, vol energie en plezier!

FunXtion is ontwikkeld voor alle sporters, van beginners tot gevorderden en van jong tot oud. We houden er allemaal van om te spelen en plezier te hebben, en het volhouden van jouw training wordt veel eenvoudiger wanneer het leuk is. Bovendien zorgen we ervoor dat je steeds weer wordt uitgedaagd en houden we je gemotiveerd tijdens het programma, waardoor het veel waarschijnlijker
wordt dat je jouw doelen bereikt.

De speciaal ontwikkelde Move it-lessen zijn small group trainingen die ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen. Niveau, geslacht en leeftijd spelen daarom geen enkele rol! Iedereen kan op zijn/haar niveau met deze lessen meedoen. De les wordt gestart met een gezamenlijke warming up, zodat al je spieren goed opgewarmd worden. Na de warming up, neemt iedereen plaats in één van de 6 zones. In iedere zone werk je aan een ander onderdeel van jouw lichaam. De muziek van FunXtion en de instructeur geven aan wanneer je van zone wisselt. Zo werk je het hele circuit af.

Tijdens de maandelijks variërende groepslessen wordt er o.a. gebruik gemaakt van de volgende fitnessattributen:
–  Kettlebells
–  Gym Balls
–  Core Bags
–  Speed Ladders
–  Bodysteps
–  Gewichten
–  Bokszakken
–  En nog zoveel meer!

De gecertificeerde FunXtion sportinstructeur motiveert en entertaint de hele groep en zorgt ervoor dat iedereen traint met voldoende uitdaging en plezier. Aan het einde van de Move it-lessen heb je jouw hele lichaam getraind en zal je merken dat jouw uithoudingsvermogen met stappen vooruit gaat.

Mocht je meer willen weten over deze lessen, of wil je graag een keer meedoen? Laat het ons weten via onderstaande formulier en we kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!


  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bericht  Mocht je op werkdagen binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen, is onze mail mogelijk in jouw spambox terecht gekomen.


  Neem deel aan de les

  Move it by FunXtion

  Les rooster

  Maandag09:00 uur- 09:30 uur
  Maandag19:30 uur- 20:00 uur
  Dinsdag09:00 uur- 09:30 uur
  Dinsdag09:30 uur- 10:00 uur
  Woensdag08:30 uur- 09:00 uur
  Donderdag09:00 uur- 09:30 uur
  Donderdag18:30 uur- 19:00 uur
  Vrijdag09:00 uur- 09:30 uur
  Zaterdag08:30 uur- 09:00 uur
  Neem deel aan de les

  Move it by FunXtion

  Vergelijkbare lessen