FIT30

FIT30

Wat is het ..

FIT30 is een training van 30 minuten waarbij het hele lichaam getraind wordt. Alle grote oppervlakkige spieren komen aan bod. Dit via verschillende oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, maar ook met toestellen en attributen.

Het doel van het trainen van grote oppervlakkige spieren is dat de vetverbranding wordt gestimuleerd om harder te werken. Dit zorgt voor een uiteindelijk hoger metabolisme (snellere stofwisseling in rust). De training bevat tussen de 10 en 12 onderdelen waarbij de training met maximaal 12 deelnemers wordt uitgevoerd.

Ik heb geen fitness ervaring, kan ik deze les wel volgen?

Deze small group training is veilig, kort en voor iedereen haalbaar. De trainer die de les zal geven zal jou coachen op de intensiteit en uitvoering van de oefeningen. Hierdoor haal je het maximale rendement uit jouw small group training. Daarnaast variëren de trainingen wekelijks waardoor het lichaam zo min mogelijk went aan dezelfde belasting. Dit zorgt ervoor dat je voortdurend uitgedaagd wordt en je resultaat blijft boeken. Geen enkele training zal hierdoor saai zijn.

Mocht je meer willen weten over deze lessen, of wil je graag een keer meedoen? Laat het ons weten via onderstaande formulier en we kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!


Naam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Telefoonnummer

Bericht


Neem deel aan de les

FIT30

Les rooster

FIT30

Vergelijkbare lessen