FIT30

FIT30

Wat is FIT30?

FIT30 is een training van 30 minuten waarbij het hele lichaam getraind wordt. Alle grote oppervlakkige spieren komen aan bod. Dit via verschillende oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, maar ook met toestellen en attributen.

Het doel van het trainen van grote oppervlakkige spieren is dat de vetverbranding wordt gestimuleerd om harder te werken. Dit zorgt voor een uiteindelijk hoger metabolisme (snellere stofwisseling in rust). De training bevat tussen de 10 en 12 onderdelen waarbij de training met maximaal 12 deelnemers wordt uitgevoerd.

Ik heb geen fitness ervaring, kan ik deze les wel volgen?

Deze small group training is veilig, kort en voor iedereen haalbaar. De trainer die de les zal geven zal jou coachen op de intensiteit en uitvoering van de oefeningen. Hierdoor haal je het maximale rendement uit jouw small group training. Daarnaast variëren de trainingen wekelijks waardoor het lichaam zo min mogelijk went aan dezelfde belasting. Dit zorgt ervoor dat je voortdurend uitgedaagd wordt en je resultaat blijft boeken. Geen enkele training zal hierdoor saai zijn.

Voordelen

– Binnen 30 minuten heb je er een full body workout opzitten
– Stijging van je hartslag
– Verbetering van je conditie
– Sterkere spieren
– Betere coördinatie en lenigheid

Wat heb ik nodig voor FIT30?

Alles wat je nodig hebt is comfortabele kleding en schoenen, een flesje water en een handdoek.

WANNEER KAN IK FIT30 VOLGEN BIJ HALDERBERGE VITAAL?

Check snel het rooster wanneer jij een FIT30 training kunt volgen!

JA, IK WIL EEN GRATIS PROEFLES!

Mocht je meer willen weten over deze lessen, of wil je graag een keer meedoen? Laat het ons weten via onderstaande formulier en we kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!


  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bericht


  Mocht je op werkdagen binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen, is onze mail mogelijk in jouw spambox terecht gekomen.

  Neem deel aan de les

  FIT30

  Les rooster

  FIT30

  Check ook