BODYPUMP

BODYPUMP

Wat is het ..

BODYPUMP ™ is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen.
Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

TRAIN ALLE SPIEREN IN SLECHTS EEN UURTJE

Bij BODYPUMP train je je hele lichaam, zonder dat je er als een bodybuilder uit gaat zien.

Voordelen

Met deze barbell workout voor het hele lichaam verbrand je veel calorieën, word je sterker en strakker, vergroot je je core kracht en verbeter je je botstructuur.

BODYPUMP is gebaseerd op HET REP EFFECT, een bewezen formule waarbij je spieren aanpakt met lichte gewichten en veel herhalingen doet – dit is het geheim van het ontwikkelen van een strakke, atletische spieren.

Alles wat je nodig hebt is comfortabele sportkleding, goede sportschoenen, een flesje water en een handdoek. Je traint met een barbell (halter) met schijven en een step. Deze materialen hoef je zelf niet mee te nemen, deze zijn bij ons op de club aanwezig.

De BODYPUMP instructeur geeft veel opties zodat iedereen mee kan doen. Het is verstandig om met lichte gewichten te beginnen of alleen met de barbell zonder gewichten. Begin rustig en begin met maximaal twee lessen per week en start eventueel met een SMART START van 4 of 5 nummers en bouw uit naar een volledige les. Je merkt vanzelf na een paar keer dat je fitter en sterker wordt!

BODYPUMP daagt al je belangrijke spiergroepen uit en daarom raden we je aan om niet meer dan twee tot drie lessen per week te doen. Zorg ervoor dat je tussen twee lessen een dag rust neemt. Doe ook twee tot drie cardio lessen per week, zodat je het maximale uit je training haalt!

Mocht je meer willen weten over deze lessen, of wil je graag een keer meedoen? Laat het ons weten via onderstaande formulier en we kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!


  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bericht


  Mocht je op werkdagen binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen, is onze mail mogelijk in jouw spambox terecht gekomen.

  Neem deel aan de les

  Bodypump

  Les rooster

  Bodypump

  Vergelijkbare lessen