ABScore

ABScore

Wat is ABScore?

ABScore is dé core training! Het doel van ABScore is om de diepe en oppervlakkige spieren sterker te maken die de romp stabiliseren en bewegen, voornamelijk de buik en rugspieren. De workouts zijn voor iedereen die graag een leuke en vooral een effectieve core training wil doen.
De workouts duren max. 30 minuten inclusief uitleg en warming up. Elke training is er ruimte voor 12 deelnemers!

Waarom is ABScore zo goed voor je?

Je romp is de basis van je lichaam, wat hoofdzakelijk bestaat uit je buik en onderrug. Een sterke romp (ofwel ‘core’) is de basis van elk krachtig lichaam!
FunXtion (ABS)solutelyCORE is een combinatie van werken aan de spierbalans en spierkracht in het gebied van de buik, rug, het bekken en de heup, waardoor het gehele lichaam in staande positie wordt gehouden. Kracht en coördinatie van de rompspieren is daarom van belang in zowel het dagelijks leven als voor sportprestaties.

Ik heb nog nooit een core training gedaan, kan dit dan wel?

Tijdens elke ABScore training krijg je vooraf een duidelijke uitleg met de daarbij behorende techniek. Elk scherm herhaalt de oefening virtueel, zodat je ten alle tijden kunt checken hoe  je de oefening ook weer moet uitvoeren. Uiteraard zijn er altijd verschillende opties qua intensiteit en gewicht, waardoor de training op elk niveau te volgen is. De trainer loopt altijd rond om je door de training te coachen, waardoor je op welk niveau dan ook mee kunt doen met de ABScore!

Hoe vaak moet ik een les volgen voor de beste resultaten?

Je merkt al vooruitgang als je slechts één keer per week een ABScore les volgt. Als je twee lessen per week volgt én deze ook nog afwisselt met bijvoorbeeld een cardio training boek je echt progressie!

Wie geeft de training?

De goed opgeleide instructeur leidt je door iedere training, motiveert je om door te gaan en biedt waar nodig opties aan, zodat iedereen de training op zijn of haar eigen niveau kan volgen!

Wanneer kan ik de ABScore volgen bij Halderberge Vitaal?

Check snel het rooster wanneer jij een ABScore training kunt volgen!

Ja, ik wil een GRATIS proefles!

Mocht je meer willen weten over deze lessen, of wil je graag een keer meedoen? Laat het ons weten via onderstaande formulier en we kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn!


  Naam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer

  Bericht


  Mocht je op werkdagen binnen 24 uur geen reactie van ons hebben ontvangen, is onze mail mogelijk in jouw spambox terecht gekomen.

  Neem deel aan de les

  ABScore

  Les rooster

  Tot onze grote spijt moeten we onze deuren helaas weer sluiten vanaf 15 december tot en met 9 februari a.s.

  Lees hier meer over de mogelijkheden die we jullie nog steeds kunnen aanbieden om gezond te zijn en blijven in deze periode

  ABScore

  Probeer ook ..